Meikon 130ft aparat de Fotografiat Subacvatic Locuințe Caz pentru sony A6300 Camera + cu Unghi Larg Dom Port lentile + 67mm filtru roșu

Nou

1 147.90lei

începe

end

eikon 130ft aparat de Fotografiat Subacvatic Locuințe Caz pentru sony A6300 Camera + cu Unghi Larg Dom Port lentile + 67mm filtru roșu

Camere Compatibile: Sony A6300

Compatibil lentile:

pentru Sony 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS

pentru Sigma 19mm F2.8 DN Art

pentru Sony E 20mm F2.8

Caracteristici:

Dual Fibră Optică porturi

Incorporat senzor de detectare a scurgerilor

Funcții:

Meikon aparat de fotografiat subacvatic, carcasele sunt proiectate pentru cei care sunt în fotografie subacvatică/videografie.

Doar introduceți aparatul de fotografiat digital în Meikon UW caz și va fi capabil de a face fotografii frumoase de la adâncimea de până la 40 de metri/130 metri.

Meikon produsele sunt de încredere, deoarece acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

Fiecare locuință este testat individual pentru a preveni orice accidente. Meikon oferă o calitate excelentă la un preț rezonabil.

Materiale:

Policarbonat

Plastic ABS

Clar placa de sticlă

Din oțel inoxidabil

Cauciuc EPDM

Unghi Larg De Corecție Dom Port Lentile

Această optică unghi larg de corecție dom port lentile este conceput pentru a elimina distanța distorsiuni create de un televizor cu port precum și a vă oferi o mai bună larg până aproape de imaginea de pe obiectul de interesul dumneavoastră. Designul optic de sticlă și strat anti-reflexie filmul face o imagine perfectă, fără distorsiuni. De asemenea, aceasta este o ud lens, acesta trebuie să fie pus sub apă. Apa este elementul-cheie în realizarea unghi larg de efect. Atenție: vă Rugăm să scoateți șir înainte de a atașa dom port de pe filtru roșu.

Materiale: Policarbonat ABS plastic Clar placă de sticlă cauciuc EPDM

Aceasta este o ud obiectiv dom port și unghi larg de efect poate fi realizat numai dacă este folosit sub apă!

Roșu Subacvatice Filtru (umed 67mm)

Pornind de la 15-20 de metri sub apă, de culoare roșie începe să se spele cu efect de filtrare de apă, adânc te scufunzi mai mult de roșu cald spectru este filtrat de lumină ambientală. În scopul de a obține culori calde înapoi, aveți nevoie pentru a filtra spectru albastru cu acest filtru. Filtrul poate fi instalat și eliminat în curs de scufundare. Este folosit pentru a restabili culoarea caldă absorbit de apă albastră, astfel încât să puteți face frumos colorat imagini și clipuri video. Această umed filtru roșu vine cu un atașament de coarde, pe care le puteți lega la carcasă subacvatică pentru a preveni pierderea. Acest filtru este destinat pentru a utiliza în albastru mările tropicale, cu lumină naturală de iluminat.

Pachet Inclusiv: 1 x carcasă rezistentă la apă, 1 x cu Unghi Larg de Corecție Dom Port Lentile 1 x roșu scufundări filtru 1 x Gât banda 1 x Mână banda 1 x O-ring manual de limba engleză

Etichete: aparat foto subacvatic de locuințe, carcasa subacvatica pentru aparat de fotografiat, camera foto subacvatice, Ieftin aparat foto subacvatic de locuințe, De înaltă Calitate, carcasa subacvatica pentru aparat de fotografiat, China cazul camera subacvatică Furnizori.

Dimensiunea Pachetului 15cm x 35cm x 30cm (5.91in x 13.78in x 11.81in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip Accesorii Rezistent la apa
Tip Sac Greu
Material ABS
Pachet Da
Numărul De Model A6300
Nume De Brand Zomei

Scrie-ti parerea!

Meikon 130ft aparat de Fotografiat Subacvatic Locuințe Caz pentru sony A6300 Camera + cu Unghi Larg Dom Port lentile + 67mm filtru roșu

Scrie-ti parerea!

Produse similare