Transport gratuit!G10A LED display nou animal de Companie Imunitar senzor PIR suport Android APP 99+2 zone wireless GSM sistem de Alarmă de Securitate Acasă

Nou

176.26lei

Android App de sprijin 101 zona wireless și cu fir de acasă de securitate sistem de alarma GSM

APP interfață de Operare

Viața este mai bună atunci când ești în control (Expandabil (Opțional)) sistemul Nostru de alarmă vă permite să păstrați legătura cu cei de acasă cu ușurință și convenabil, și de oriunde — pe drum, la birou sau în timp ce în vacanță.

Aplicație Practică Aplicație

Anti-hoț Funcție

Cu acest senzor de usa, alarma va fi declanșată atunci când o fereastră sau o ușă este deschisă. Automat un mesaj text SMS va fi trimis la telefonul mobil dacă ușa este deschisă atunci când nu sunt.

Preveni Scurgerile De Gaze

Când scurgeri de gaz întâmplă, senzor de gaz va suna la fața locului, și, de asemenea, activ la panoul de alarma pentru a apela și a Trimite SMS-uri pentru tine.

Ignifugare

Dacă instalați un panou de alarmă și senzori de fum în casă, când a luat foc, acesta va alerta prin SMS si Apel.

Wireless Flash Sirena(Opțional)

Cu acest bliț wireless sirena, se poate trimite 120db alarmă audio și flash built-in LED/lumina atunci când sistemul de alarmă. Este nevoie de putere introdus într-o priză, de asemenea, built-in baterie reîncărcabilă de rezervă, astfel încât să poată funcționa chiar și AC principala sursă de energie liberă.

Ghid De Instalare

Dacă aveți nevoie, puteți contacta, de asemenea, poliție, pompieri, spital sau alt personal de urgență pentru a veni la dumneavoastră acasă imediat. Puteți contacta copil/mai în vârstă pentru a confirma dacă acestea sunt în regulă sau care au nevoie de asistenta.

Mai avem Wireless și prin Cablu Senzori/Detectoare pentru tine de a alege, dacă aveți orice necesitate sau cerință specifică,vă Rugăm să faceți clic să-l cumpere:

Despre transport maritim

Cu privire la căile de transport maritim, vom alege cel mai bun și mai rapid pentru tine în funcție de diferite țări. Deoarece China Post Air Parcel interzice bateria, am în mod normal va livra elementul prin Olanda Post ,Singapore Post sau Sweden Post în loc. Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați oricând dacă aveți orice întrebare.U doresc o zi buna!

Despre declarația

Dacă alegeți DHL sau Fedex,politica de fiecare țară este diferită, poate fi necesar să plătească taxe vamale suplimentare.Nu-l putem schimba.Dar putem declara preț scăzut.Pentru a evita ridicat taxele vamale.În cazul în care pachetul este de 1-3 kg, am implicită de a declara $30.Dacă aveți orice alte cerințe. Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine.Fiecare cumpărător are obligația de a șterge vamale.Dacă coletul nu poate fi eliminat, acesta va fi distrus. Acest lucru va fi o pierdere foarte mare.Pentru a evita pierderea. Vă rugăm să selectați o potrivit serviciilor de transport maritim.multumesc.

Etichete: sistem de alarma, app android, app led, Ieftin sistem de alarmă, De înaltă Calitate app android, China app led-uri Furnizori.

Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.7kg (3.75lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 25cm x 12cm (5.91in x 9.84in x 4.72in)
Dimensiune 16.4cm*10.9cm*2.5cm
Parola Tastatură No
Sprijin APP Android app
Locul de Origine China (Continentală)
Kit-Ul De Configurare Senzorul De Usa/Fereastra
Limba Engleză
Display No
Număr De Zone 99 Zonă Fără Fir
Numărul De Model G10A
Interfata De Comunicare wireless
Putere 12V1A
back-up baterie baterie reîncărcabilă
alte culori Negru
Plug Type UE Plug
Zonă cu fir 2 zone
Zonă fără fir 99 zone
Interfață Video No
Număr De Ieșire 2 zona fir
Armare Tip APP
Funcția de zonă Programare susținere
Tipul De Alarmă Alarma,SMS,Aplicații de Control
Frecvența GSM 850/900/1800/1900Mhz
Nume De Brand eMastiff
Frecventa Wireless 433MHZ ± 0.5 MHZ

Scrie-ti parerea!

Transport gratuit!G10A LED display nou animal de Companie Imunitar senzor PIR suport Android APP 99+2 zone wireless GSM sistem de Alarmă de Securitate Acasă

Scrie-ti parerea!

Produse similare