Mini Fata Nano Vapor Domnule USB Reîncărcabilă Faciale Pulverizator de Înfrumusețare, Saună Hidratare Portabil cu Ultrasunete Umidificator de Îngrijire a Pielii

Nou

44.06lei

Mini Fata Nano Vapor Domnule USB Reîncărcabilă Faciale Pulverizator de Înfrumusețare, Saună Hidratare Portabil cu Ultrasunete Umidificator de Îngrijire a Pielii

De Brand Nou și de Înaltă Calitate.

- Nanometri atomizare faciale de înfrumusețare instrument este instrumentul portabil pentru adâncime de îngrijire a pielii de adaopting nanometri - ion tehnologie-un fel de adavanced de înaltă tehnologie.

- Se poate pulveriza apa produs de îngrijire a pielii, pe o mică și rapidă de bază, și forma moale esenta de îngrijire a pielii spray de nanometri anioni să spary fata.

- Se poate, de asemenea, pătrunde în celule bazale, cu strat de piele, cu mare eficiență pentru a aduce pielea perfect ingrijire profunda.

- Este adoptat cu high-tech tehnologia cu cip și speciale contuzie și vibrații tehnologie, astfel încât pentru a face apa produs de îngrijire a pielii fie nanometri, se descompun în ioni în 0.25-0.5 micrometri și rapid pătrunde în celule bazale strat de piele.

- Acesta poate fi eficient și profund absorbit și de a produce cel mai bun efect de piele de îngrijire și înfrumusețare.

caietul de sarcini

1.Capacitatea de rezervor de stocare lichid: 20ml

2.Putere: 1.85 W, baterie cu Litiu 1200mA

3. USB de Încărcare

Sfaturi: Acest spray de reaprovizionare nevoie pentru a deschide capacul sticlei de ceasornic, se umple cu apă poate fi folosit, cu cablu de încărcare USB, lumini intermitente în timpul încărcării,indicatorul luminos este stins, atunci când complet încărcată. Acest nano Spray-echipamente de alimentare cu apă, folosind de înaltă precizie atomizare chip de rafinare, nu utilizați gras și de înaltă concentrație de make-up de apă, astfel încât să nu blocheze atomizare a cip, vă mulțumesc!

Transport:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și de a plăti comanda inclusiv de transport gratuit.Nu putem garanta timpul de livrare pe toți transport internațional din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Cumpărătorilor Informații: Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne cere pentru a extinde bunuri primirea de timp. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu dvs. de tranzacție cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vă rugăm să ne au o șansă de a vă ajuta în orice probleme care pot apărea. Negativ și neutru feedback-ul va deteriora motivația noastră în furnizarea de servicii excelente clientilor si nu ajuta pentru a rezolva orice tranzacție problema. • Plata Escrow accepta. • Atunci când cumpără de pe SupermarketMoneda.news, plățile dvs. sunt protejate prin Escrow. Urmăriți-vă comanda de la orice etapă a oferi on-line și să se simtă în siguranță că plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce ați confirma primirea comenzii. Cu Escrow, detaliile cardului de credit nu sunt expuse. De servicii pentru clienți: 1.Dacă aveți orice întrebări, vă Rugăm să contactați cu noi prin Trademanager mesaj sau serviciul nostru pentru clienți de e-mail. Vă rugăm să rețineți că e-mailurile vor fi răspuns prin serviciul nostru de relații cu ofițerii Mon. - Vineri. 11:00 - 20:00 (cu Excepția week-end și de Sărbătorile legale) ? Vă puteți aștepta să primească un răspuns la întrebarea dvs. în termen de 24 de ore. (Cu excepția week-end și de sărbătorile legale) 2.Politica Feedback-ul Ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la cumpărător de îndată ce cumpărătorul a confirma comanda de pe SupermarketMoneda.news. Apreciem că puteți să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru .Noi va oferim un soluția mulțumit.

Etichete: îngrijire, îngrijirea feței, Ieftine îngrijire, De înaltă Calitate de îngrijire a feței.

Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Culoare Alb
Mărfuri De Certificare A Calității CCC
Nume De Brand TOHUAN
taxa usb reîncărcabilă
Sursa De Alimentare baterie reîncărcabilă
Tip Mini Fata Nano Vapor Domnule
Numărul De Model spray006
funcția Umidificare

Scrie-ti parerea!

Mini Fata Nano Vapor Domnule USB Reîncărcabilă Faciale Pulverizator de Înfrumusețare, Saună Hidratare Portabil cu Ultrasunete Umidificator de Îngrijire a Pielii

Scrie-ti parerea!

Produse similare