Panlongic Scară Sala de Accelerație 100A 5000W Reversibile PWM Motor de curent continuu Controler de Viteză 12V 24V 36V 48V Soft Start Pedala de Picior

Nou

390.53lei

1522067690235680 10-50V 100A 5000W Programabil Reversibile DC Motor Speed Controller PWM HHO Control 12V 24V 36V 48V Înainte Comutatorului de Marșarier

Produs Caracteristică: curent mai Mare, max curent de până la 100A, continua de operare curent de până la 60A. De mers înapoi comandă motor, releu dual control, poate rezista la curent mai mare. Programabil pentru a satisface extensiile ulterioare. Soft start pentru a reduce la mare șoc de curent. Frână după oprire. Controla viteza motorului de la picior.

Specificații Tehnice :

Cerința de putere: DC 10-50V

Curent: 60A (curent de ieșire Maxim: 100A)

Frecventa: 15kHZ

Control Putere Motor: 0.01-5000W,

12V: 1200W(max) 24V: 2400W(max) , 36V: 3600W(max), 48V: 4800W(max)

Standby curent: 0,01 a

Regulamentul gama: 0-100%

Operatorul Dimensiune: 145 x 78 x 38 mm

Cum să utilizați: Există două butoane de ON/OFF de pe controller. Unul este comutatorul de alimentare, este un alt comutator de inversare. Comutatorul de alimentare este pornit, controlerul este alimentat. Puterea de oprire, motorul va fi de frână. Inversarea pornire, motorul înainte, opriți motorul înapoi. Atunci când apăsați pedala, motorul se va accelera.

Notă: pedala vine fără fix șurub.

Pachetul include: 1 X Reversibile DC Motor Speed Controller

Vă rugăm să verificați imagini pentru mai multe detalii.

Ce este PWM?

Pulse-width modulation (PWM) este o tehnica de modulare folosit pentru a codifica un mesaj într-o impulsuri de semnal. Deși această tehnică de modulare poate fi folosit pentru a codifica informații pentru transmiterea, utilizarea sa principală este de a permite controlul puterii furnizate de aparatele electrice, în special pentru sarcini inerțiale, cum ar fi motoarele.

Valoarea medie a tensiunii (și curent) alimentat la încărcare este controlat prin rotirea comutatorului între cerere și sarcina pe și de pe la un ritm rapid. Cu cât comutatorul este în comparație cu perioadele off, cea mai mare puterea totală furnizată de încărcare.

PWM cu o frecvență de comutare trebuie să fie mult mai mare decât ceea ce ar afecta sarcina (dispozitiv care utilizează energie), care este de a spune că rezultanta de undă perceput de încărcare trebuie să fie cât mai ușoară posibil. De obicei, trecerea trebuie să fie făcut de mai multe ori pe minut într-un cuptor electric, 120 Hz într-o lampă dimmer, de la câteva kilohertz (kHz) la zeci de kHz pentru o unitate cu motor și bine în zeci sau sute de kHz audio amplificatoare si surse de alimentare pentru calculator.

Termenul de ciclu descrie proporția de " on "la interval regulate sau "perioadă" de timp; un ciclu de funcționare scăzut corespunde redus de energie, pentru că puterea este oprit de cele mai multe ori. Ciclul de funcționare este exprimat în procente, 100% fiind pe deplin.

Principalul avantaj al PWM este că pierderile de energie în dispozitive de comutare este foarte scăzută. Atunci când un comutator este oprit acolo fiind, practic, nici un curent, și atunci când este pe și puterea este transferată la sarcina, nu există aproape nici o cădere de tensiune pe comutator. Pierderea de putere, fiind produsul dintre tensiune și curent, este, prin urmare, în ambele cazuri aproape de zero. PWM, de asemenea, funcționează bine cu sistem digital de control, care, din cauza lor on/off natura, puteți seta cu ușurință necesare ciclului de funcționare.

Etichete: pwm motor de curent continuu viteza, controler de viteză cu motor 12v, motor de curent continuu viteza, Ieftine pwm motor de curent continuu viteza, De înaltă Calitate controler de viteză cu motor 12v, China motor de curent continuu viteza de Furnizori.

Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 20cm x 10cm (3.94in x 7.87in x 3.94in)
Tip Motor Motor de curent continuu
Numărul De Model 100A-3
Nume De Brand PanLongIC

Scrie-ti parerea!

Panlongic Scară Sala de Accelerație 100A 5000W Reversibile PWM Motor de curent continuu Controler de Viteză 12V 24V 36V 48V Soft Start Pedala de Picior

Scrie-ti parerea!

Produse similare