LODFIBER pentru Intel E10G42BTDA Server Adapter X520-DA2 10Gbps PCI Express 2.0 x8 2 x SFP+

Nou

480.70lei

Printre Ethernet Converged Network Adapter X520

Dublă și Single-Port 10 Gigabit SFP+ Ethernet Converged Network Adapters Oferi mai multă Flexibilitate și Scalabilitate în Virtual și Unitar de Stocare Medii

Intel familia de adaptoare, Intel Ethernet Converged Network Adapter X520 cu SFP+ conectivitate, sunt cele mai flexibile și scalabile adaptoare Ethernet pentru astăzi exigente medii de centre de date. Centru de date rețele sunt împinse la limitele lor. Escaladarea implementări de servere cu procesoare multi-core și solicitante aplicații cum ar fi High Performance Computing (HPC), clusterelor de baze de date, și video-on-demand sunt de conducere nevoia de 10 Gbps conexiuni - Clienții necesită flexibile și scalabile I/O de soluții pentru a satisface cerințele riguroase de a rula aplicații critice în virtualizate și unitară a mediilor de stocare.

Powered by Intel a treia generație de 10 GbE controler de rețea, Intel Ethernet 82599 10 Gigabit Ethernet Controller, X520 adaptor de familie abordează nevoile exigente de ultimă generație centru de date prin furnizarea de caracteristici de neegalat pentru vizualizare, flexibilitate pentru LAN și SAN crearea de rețele, și dovedit, performanță de încredere.

Mai buna Alegere pentru Vizualizare

Creșterea explozivă în vizualizare este ceea ce duce la o creștere a cererii pentru performanța rețelei. Cu mai multe Masini Virtuale (VMs), care rulează pe fiecare multi-core server, crearea de rețele de trafic este crescut dramatic, cu fiecare BAN concurente disponibile pentru I/O lățime de bandă. Intel familia de procesoare Intel Ethernet Converged Network Adapter X520 adrese de rețea blocaje în medii virtualizate. Aceste adaptoare permit rețea-aplicații intensive pentru a atinge performanța de așteptat într-un mediu virtualizat.

Intel Ethernet X520 familie de adaptoare oferă cea mai bună performanță a rețelei disponibile în industrie, fie fizice portul este configurat în modul de emulare folosind comutatorul virtuale în Virtual Machine Monitor Monitor de mașini (VMM), sau este atribuit direct la o mașină virtuală. În modul de emulare, Intel tehnologie I/O. Virtual Machine Dispozitiv de cozi (VMDq) optimizează performanța rețelei de descărcare a datelor de sortare și copierea de la software-ul Virtual Switch în VMM la Intel Ethernet 82599 10 Gigabit Controler. Această configurație este cel mai potrivit pentru un număr mare de VMs rulează aplicații standard, care au limitat lățime de bandă și latență cerințe.

Pentru aplicatii mission-critical, unde| dedicat/O este necesară pentru o performanță maximă a rețelei, utilizatorii pot atribui o virtuală dedicată portului adaptorului de la un NEG. Folosind PCI-SIG SR-IOV capacitatea pe un procesor Intel Ethernet adapter X520 oferă direct BAN conectivitate și protecția datelor în VMs. SR-IOV tehnologie permite ca datele să ocolească software-ul virtual switch și oferă aproape nativ de performanță. Se atribuie, fie fizic sau virtual porturi I/O să individuale VMs direct. Această tehnologie este cel mai potrivit pentru aplicații care necesită cea mai mare I/O de transfer și cea mai mică latență de performanță, cum ar fi baze de date, stocare, financiare și alte aplicații.

PCI-SIG SR-IOV este un mecanism de dispozitive pentru a face publicitate lor de capacitatea de a fi direct atribuite mai multe masini virtuale. SR-IOV permite partiționarea unui PCI Express* (PCIe) funcția în mai multe interfețe virtuale cu scopul de a distribui resursele unui PCIe aparatul într-un mediu virtual, Aceste interfețe virtuale sunt numite Funcții Virtuale. Fiecare virtuale funcție poate sprijini un unic și separat calea de date pentru 1/0-funcții legate de cadrul PCIe ierarhie. Utilizarea SR-IOV cu un dispozitiv de rețea, de exemplu, permite o lățime de bandă de un singur port (funcție) să fie împărțit în felii mici, care pot fi alocate specifice VMs, sau oaspeții, printr-o interfață standard.

Unificat de Rețea și de Stocare

Familia de procesoare Intel Ethernet X520 adaptoare scade centru de date costul total de proprietate (TCO) prin furnizarea de capacitatea de a ruta LAN și SAN trafic pe un singur material.

Suport pentru Fibre Channel over Ethernet (FCoE)

FCoE încapsulează Fibre Channel rame peste Ethernet standard, rețele, permițându-Fibre Channel pentru a profita de 10 GbE rețele păstrând sale native protocol. La X5Z0 adaptoare oferta FCoE accelerare hardware pentru a oferi performanțe comparabile cu FC HBAs. Adaptoarele de suport a Centrului de Date de Corespondență, de asemenea, cunoscut sub numele de Convergente Îmbunătățită Ethernet (ECE), care permite clienților să configurați clasele de trafic și prioritățile pentru a oferi o lossless Ethernet tesatura. Un procesor Intel Ethernet Converged Network Adapter X5Z0 reduce TCO prin eliminarea redundante țesături și economisește costul de scump FC HBAs și FC porturile din switch.

Suport pentru iSCSI

Adaptoarele oferi suport complet pentru dovedite de OPERARE nativ și VMM iSCSI inițiatorii precum și iSCSI boot. Din punct de vedere istoric, CRC3ZC de calcul a degradat sistemul de performanță, dar acum cu CRC set de instrucțiuni incluse în cele mai recente procesoare Intel Xeon, CRC validare este posibil, cu impact minim asupra tranzitată de rețea în timp ce livrarea superior de integritate a datelor.

Intel Ethernet familie de X520 adaptoare face pe toate: 10 Gigabit LAN, FCoE, și iSCSI; cu adevărat livreze pe promisiunea de a unificat networking.

Performanță De Încredere

Familia de X5Z0 adaptoare include un număr de caracteristici avansate care vă permit să ofere performanțe de vârf în industrie și fiabilitate.

Securitate Optimizări

Adaptoarele suport IPsec descărcare pentru Microsoft e* Network Access Protection (NAP), Active Directory,* și viitoare capabilități de securitate în Windows 7*. O X5Z0 adaptor permite clienților să ruleze o rețea securizată de mediu, fără a sacrifica performanța.

Etichete: intel sfp, sfp adaptor, Ieftin intel sfp, De înaltă Calitate sfp adaptor.

Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 16cm x 4cm (9.84in x 6.30in x 1.57in)
Numărul De Model E10G42BTDA
Nume De Brand LODFIBER

Scrie-ti parerea!

LODFIBER pentru Intel E10G42BTDA Server Adapter X520-DA2 10Gbps PCI Express 2.0 x8 2 x SFP+

Scrie-ti parerea!

Produse similare