Safego 12V CONDUS Tractor 18W Led Lumina de Lucru Bar 18W Offroad Light Bar 4X4 ATV-uri Auto Camion, Motocicleta, Barca, Loc de Inundații Lampa de lucru

Nou

50.47lei

Caietul de sarcini: Putere: 18 W Tensiune: 9-32 V Teoretice Lumeni Putere: 1800 LM de Operare Lumeni Putere: 1260 LM LED-uri: 6 buc*3W (LED) Dimensiune: 99*73*107mm(4 Inch) Fascicul: loc de fascicul, fascicul de Inundații LED temperatura de culoare: 5000K, 6500K Lucru de viață: 50000 ore temperatura de lucru: -40°C- +85°C rata de rezistent la apa: IP67 Material: carcasă din aluminiu turnat sub presiune, suport din otel inoxidabil, Lentile PC

Acest lucru a CONDUS lumina de lucru poate oferi un luminos și de lumină de mare Intensitate, care este mult mai ușor de a lucra sub decât convenționale de lumină. Se poate economisi mai multă energie,mai eficient și de a proteja mediul.Excelent pentru ATV-uri, Proiect Vehicule, SUV, Excavatoare, Incarcatoare frontale, Camioane, Tractoare, orice vehicule sau utilaje grele, etc.

Avantaj:

1. LED chips-uri de la NOI.

2. Corpul acesteia este fasterradiating pentru aluminiu,rezistenta la temperaturi ridicate,frumusetea exterioara.

3. Lampă capac adoptat germania pmma tehnologie,goodvitreousness,anti temperatură ridicată/scăzută izbucni.

4. Lampă reflector usedItlian optic de reflexie proiector lentilă,timp reflecta distanta.

5. Repara dispozitivul fromJapanese companiile aeriene strângeți tehnologie,stainlesssteel,shakeproof,rugină-dovada,dovada de apă.

6. De economisire a energiei,highbrightness,durată lungă de viață,adoptată japoneză tehnologie de încapsulare.

Diferența între afloodlight și un reflector:

* Un reflector are un fascicul îngust care concentrateslight pe o suprafață mică.

* Un proiector este construit în așa fel încât lumina care se răspândește pe o arie largă.

* Cu un reflector veți vedea lucrurile mai departe infront de tine cu toate acestea, se va lăsa totul alături de tine în întuneric cu afloodlight inversă este cazul.

* Pentru că lumina este mai concentrată, un reflector willappear mai luminos decât un proiector, dar numai în cadrul restrâns fascicul. Aspotlight este mai potrivit pentru iluminarea obiectelor și un proiector este moresuited pentru iluminarea zone.

Aplicație:

offroad vehicul, Atv-uri, camioane, vehicule de inginerie (excavator,treedozer, cu role rutier, buldozer, macara, camion miniere etc.),vehicule speciale(pompieri, masini de politie, salvare vehicul, vehicul de comunicare, militarycommand vehicul) stivuitor, trenuri, cu barca, cu autobuzul și tancuri.

Munca/Loc/Zi/lampa de Ceață,Disponibile în auxiliara lampa pentru, SUV-ul bara de protecție, pentru pompieri,ambulanță și mașină

Interior si Exterior foloseste

Munca/Loc/Zi/Ceață Disponibile pentru Camioane,SUV-bara de protectie; lumina de Lucru, pompieri,ambulanță; Agricultura, minerit, stivuitor, iluminat exterior; Excavator, off-road, și Echipamente Grele.

Cerere: Disponibil pentru vehicul offroad, atv-uri, camioane, vehicule de inginerie(excavator, treedozer, cu role rutier, buldozer, macara, camion miniere etc. ), vehicule speciale(pompieri, masini de politie, salvare vehicul, vehicul de comunicare, comandamentul militar vehicul)stivuitor, trenuri, cu barca, cu autobuzul, și tancuri.

Înapoi lumina

Off-Road De Iluminat

Camion, Remorcă De Iluminare Interioare Si Exterioare

Construcții De Iluminat

Grădină, Curte De Iluminat

Barca Lumina

Etichete: lamp, lampe led 12v, lampa led 12v, Ieftine lamp, De înaltă Calitate lampe led 12v, China lampa led 12v Furnizori.

Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Temperatura De Culoare 6000K-6500K
An Noi
Cerere motociclete car led lumina de lucru
Nume De Brand Safego
Culoare Inundații Fascicul, Spot Beam
Sursa De Lumina LED
Tensiune 12V 24V
Tip De Element Faruri
Lumeni 1260LM
Putere 18W
fascicul de lumină La fața locului sau fascicul de Inundații pentru alegerea ta

Scrie-ti parerea!

Safego 12V CONDUS Tractor 18W Led Lumina de Lucru Bar 18W Offroad Light Bar 4X4 ATV-uri Auto Camion, Motocicleta, Barca, Loc de Inundații Lampa de lucru

Scrie-ti parerea!

Produse similare