Nou! Ultra-subtire din Aliaj de Aluminiu CNC Caz pentru Raspberry Pi 3 Model B 2 B / B+| Metal Portabile Cutie

Nou

88.09lei

Dacă vrei ceva mai bun preț en-gros, vă rugăm să contactați:

[email protected]

Caracteristici: mașină CNC de precizie de fabricație, sablare oxidare anodică procesul de design Ultra-subțire, de numai 14mm grosime, extrem de portabil . Suport Perfect de 40 de pini GPIO Cablu Panglică statutul de lumină este vizibilă, WiFi și Bluetooth funcția de Raspberry Pi 3 Modelul B este disponibil . Răcire pasivă proiectare de arhitectura, în caz de aliaj de aluminiu au o bună disipare a căldurii, suport CPU și memorie chiuveta de căldură. Design Ultra-subțire a făcut caz extrem de portabil, acest caz de numai 14mm grosime, grosime 24mm atunci când sunt asamblate cu Raspberry Pi 3 Model B Dimensiuni: 92mm X 62mm X 14mm Suport Raspberry Pi 3 Model B și Raspberry Pi 2 Model B. suport Perfect de 40 de pini GPIO Cablu Panglică. Statutul de lumină este vizibilă, WiFi și Bluetooth funcția de Raspberry Pi 3 Modelul B este disponibil . Răcire pasivă proiectare de arhitectura, în caz de aliaj de aluminiu au o bună disipare a căldurii, suport CPU și memorie chiuveta de căldură.

Pachetul include: 1 x CNC din Aluminiu Caz 1 x Acrilic Translucid Placa de 4 x Șuruburi 2 x Gel de Siliciu radiator 1 x Instrument Atenție: Raspberry Pi NU este inclus!!

Lucra cu Pălării:

Etichete: caz pentru, caz de zmeura, caz pentru raspberry pi, Ieftine caz pentru, De înaltă Calitate caz pentru zmeura, China caz pentru raspberry pi Furnizori.

Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Accesoriu Cazuri
Nume De Brand UGEEK
Compatibil cu Raspberry Pi 3B 2B B+

Scrie-ti parerea!

Nou! Ultra-subtire din Aliaj de Aluminiu CNC Caz pentru Raspberry Pi 3 Model B 2 B / B+| Metal Portabile Cutie

Scrie-ti parerea!

Produse similare