LEXIN 2 BUC R6 1200M 6 Piloti de Motociclete Casca BT Intercom Moto Interfon Căști Intercomunicador Bluetooth Para Motocicleta

Nou

299.27lei

Dacă doriți single (1 BUC) pachet de model R6 , pls faceți clic pe imaginea de mai jos.

Dacă doriți interfon cu control de la distanță , pls faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a verifica modelul nostru A4 , în condiții de siguranță "palavrageala" facem apel.

LEXIN 2 BUC R6 1200M 6 Piloti de Motociclete Casca BT Intercom Moto Interfon Căști

Intercomunicador Bluetooth Para Motocicleta

Vă mulțumim pentru vizualizarea nostru LX-R6, Motocicleta 6 Rider Grup Mare 1200M full-duplex stereo fără fir Bluetooth casca casti, concepute pentru instalarea în cel mai open-face, flip-față și full-față stil căști de protecție.

Cu LX-R6, puteți apela hands-free Bluetooth-ul telefonului mobil, pentru a asculta muzica stereo sau instrucțiuni vocale de navigații GPS prin Bluetooth wireless, si au interfon conversații în full duplex cu un pasager sau multi-pereche până la 6 Piloti într-un grup mare și vorbesc între oricare 2 dintre ele într-o gamă de 1200M (3,280 picioare) distanță.

LX-R6 este compatibil cu Specificațiile Bluetooth v2.1, acceptând următoarele profiluri: Headset, Hands-Free Profile (HFP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Vă rugăm să consultați producătorii celorlalte aparate pentru a determina compatibilitatea lor cu acest set cu cască.

Superior fidelitate audio a fost realizat cu largă fidelitate, non-portat și ultra-subțire, casca de vorbitori. Acest set cu cască, de asemenea, oferă cele mai bune din industrie combinație de vânt și de reducere a zgomotului ambiental cu mini microfon.

Unitatea principală este alimentat de o baterie reîncărcabilă Litiu-Ion/Polimer putere mobil furnizarea de 8-12 ore de utilizare la o incarcare completa.

Caracteristici: Full Duplex Wirless Handsfree Bluetooth Intercom de Comunicare pentru a Asocia 6 Călăreți și Vorbesc Între Oricare 2 dintre Ele De 1200 M (3,280 Picioare) Interfon Gama Bluetooth A2DP pentru Wireless Muzică & Audio Direcție GPS-ul High-End Supremă de Sunet Cu Avansata Tehnologie de Anulare a Zgomotului Auto Primirea de Apeluri de pe Mobil & Interfon Apeluri 3.5 mm Line-In Pentru Dispozitiv Audio Extern rezistent la apa de Design, se Ocupă de Toate Condițiile Meteorologice Mufa Casti & Microfon cu Casca - se Potrivește În Urechea Bine De Tot Standard Casca de Până la 120 km/h Viteză de Până la 8 Ore Timp de convorbire, 150 Ore Timp De Așteptare

Pachetul Include: 2 x LX-R6 Unitatea Principală 2 x Slim 5mm Stereo Hi-Fi de Boxe 2 x Boom & Velcro Microfon pentru ambele full-față și față deschisă stil casca 2 x Suport de Montare si fixa(mai adaug un Suport de metal pentru cadou gratuit) 2 x DC Încărcător de Putere (Am NE/AU/UE adaptor, va trimite depinde de țara dumneavoastră, puteți, de asemenea, spune-ne adaptorul trebuie) 2 x USB Cablu 1 x Manual de Utilizare

Cum SĂ UTILIZAȚI

Vă rugăm să consultați acest articol link-ul video de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=y6ac9Xstakw&list=UU-74AX7848vBPvQB2GqzSHg

Dacă doriți doar un singur pachet , pls faceți clic pe imaginea de mai jos.

Dacă doriți accesorii pentru R6, pls faceți clic pe imaginea de mai jos.

Căști

Clip De Metal

Etichete: intercomunicador bluetooth para motocicleta, intercom moto, moto interfon, Ieftine intercomunicador bluetooth para motocicleta, De înaltă Calitate intercom moto, China moto interfon Furnizori.

Dimensiunea Pachetului 26cm x 21cm x 25cm (10.24in x 8.27in x 9.84in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.54kg (1.19lb.)
Modul De Conectare Bluetooth
Viteza De Lucru Până la 120km/h Viteza
Versiune Bluetooth Bluetooth 3.0
Nume De Brand Lexin
Numărul maxim de Vorbitori 2
Maxim Interfon Distanta >1000m
Muzica Stereo/Audio A2DP activat Telefon Mobil/MP3/GPS
Lățime Produs 15cm
Maxim vorbește gama 1000 M (3,280 Picioare)
Numele Modelului R6
Frecvența 2.4 Ghz
Plug Type UE, UA, Plug SUA
Testare Externe Testare Externe
Înălțime Element 6cm
Vorbind De Timp Până la 8 Ore
Element De Lungime 21cm
Funcții Speciale Rezistent La Apa,De Reducere A Zgomotului
Extern De Certificare De Testare CE
Caracteristici Speciale 1200m pentru 6 Piloti Interfon
Tip De Element cască setul cu cască
Articol Greutate 0.55kg
Rezistent la apa Complet de protecție împotriva intemperiilor
Aplicabile Casca Tip Modular,Jumătate Casca Flip-Up Casca,Fata Complet
Caracteristici Principale Full Duplex Real Două-Mod de Comunicare fără Fir pentru 6 Plimbari
Alimentare Modul Built-in Baterie

Scrie-ti parerea!

LEXIN 2 BUC R6 1200M 6 Piloti de Motociclete Casca BT Intercom Moto Interfon Căști Intercomunicador Bluetooth Para Motocicleta

Scrie-ti parerea!

Produse similare